top of page

#ookmeisjeskunnenvoetballen

Sinds enkele jaren krijgt het damesvoetbal een enorme boost op vlak van ondersteuning, opleiding, aanwerving, immense reclamecampagnes en nog zoveel meer. Getuige hiervan zijn de dameswedstrijden die meer en meer hun weg naar de media vinden. Ook worden tegenwoordig de wedstrijden van onze Red Flames regelmatig rechtstreeks uitgezonden op televisie.


Eindelijk zou je zeggen, inderdaad! Eindelijk krijgt het vrouwenvoetbal enigszins wat het verdiend! We kunnen dit enkel maar aanmoedigen. Het is dan ook jammer te moeten vaststellen dat we momenteel geen echte meisjesploegen op de been kunnen brengen op K.SK. Heist. Daarom hebben we een nieuwe actie in het leven geroepen.

Vanaf 1 juni 2021 loopt onze actie #ookmeisjeskunnenvoetballen. Wij willen heel graag een heleboel meisjes uit de regio aan het voetballen krijgen. Vaak bestaat onterecht nog de perceptie dat voetbal enkel voor jongens bestemd is, dat meisjes niet kunnen voetballen en dat het raar is dat je als meisje wil gaan voetballen. Graag willen we dit als club weerleggen door de ouders te informeren dat de meisjes bij K.SK. Heist op een professionele manier begeleid, opgeleid en omkaderd worden. Het is immers één van onze hoofddoelstellingen om jonge meisjes op te leiden tot volwaardige speelsters van één van onze damesploegen.


Voor ieder voetbalniveau kunnen de meisjes bij onze club terecht. Wij vinden het immers belangrijk dat je naast een degelijke opleiding ook plezier maakt. Bij K.SK. Heist maak je vriendinnen voor het leven!


Wil je eens komen proberen tijdens een testtraining of is voetbal echt iets voor jou? Voetbal je al en wil je echt goed begeleid worden? Zoek je nieuwe toffe en leuke vriendinnen? Is jouw droom om in de nationale competitie te voetballen? Of ben jij die toekomstige Red Flame? Boek een testmoment in via de website....wij contacteren je snel!

155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page